Contact

U bent welkom bij Melle en Marga Boudewijns, Melle is dol op vuurtorens, Marga is dol op Texel.

Melle:

Vanaf klein kind kom ik op de wadden eilanden; Terschelling, Ameland, Vlieland, Schiermonnikoog (waar ik iets heel speciaals mee heb) en nu sinds ik Marga ken, ook Texel.

Ik heb door Marga en haar familie Texel leren kennen en het lijkt mij fantastisch om hier verder aan de toekomst samen met Marga te bouwen. Ik werk in de software industrie en bedenk en realiseer software oplossingen voor klanten. Voor de B&B regel ik de technische en ook organisatorische aspecten. Ik geniet van de vuurtoren, de rust op het eiland, de wandelingen, het fietsen en ook van een kopje koffie in een strandtentje.

Marga:

Ik kom al sinds mijn 2e jaar op Texel. Elk jaar kamperen met opa en oma in de duinen en naderhand, heel wat luxer, logeren bij familie die op Texel woont. Heerlijk om hier nu ook te mogen wonen en ook anderen via onze B&B van het verblijf op Texel te laten genieten. Ik ben voornamelijk bezig met de B&B, huis en tuin en ik wandel veel. O ja, wij zijn ook op Texel getrouwd en hebben dus een echt Texels trouwboekje!

Wij zien uw komst tegemoet. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op, wij willen die graag voor u beantwoorden.

Melle en Marga Boudewijns
Hoofdweg 13
1795 JA De Cocksdorp
Texel

 

Telefoon: 06-38005377

E-mail: info@zuiderkreek.nl

Texel registratie: 0448 B891 1FA7 85F5 2624